Voor wie werken wij?

Wij werken voor alle betrokkenen in de facilitaire branche. Bedrijven die de kwaliteit en effectiviteit zichtbaar willen verhogen met een verfrissend effect. 

02
01
03
LES in de
zorg

LES heeft ervaring met het trainen op het gebied van kwaliteit en effectiviteit in de zorgomgeving. Kennis van zaken als het gaat om hygiënisch en verantwoord schoonmaken. 

De zorg vraagt om een persoonlijke hartelijke benadering en schoonmaak op maat. 

LES in de schoonmaak

LES heeft ervaring met het trainen van verschillende resultaten op het gebied van effectiviteit. En communiceert hierin in vaktaal.

 

Verschillende opdrachtgevers zoals scholen, kantoren en retail zijn bekend terrein voor ons waar we de effectiviteit en de werknemers tevredenheid hebben kunnen verhogen.

LES in de

retail

LES heeft ervaring en connecties om de productiviteit en de kwaliteit in een oogopslag te veranderen in de winkel. 

Onze klanten

Sarah Zolondz

Food for soul

Als je werkt met Gina weet je zeker dat aan alles word gedacht. Als gastvrouw is ze oplettend, attent en mist ze geen detail! Erg prettig als je zelf je aandacht bij de groep moet houden. Ze is plezierig in de omgang en behulpzaam. Met haar ben je zeker van vrolijkheid, plezier en enthousiasme!

Bibi Silva

ICS Groep 

De loyaliteit en de inzichten voor klant gebonden verbeteringen na het afronden van de hospitality training zijn  verbeterd in het team. Ze zijn meer open en spelen flexibel in op de wensen van de klant.

Marcel Fredricks

Wim Facilities 

Het is snel samen werken met Gina.

Ze bereidt maatwerk voor en vraagt hier feedback over om te sturen naar volledige klanttevredenheid.